KlikDoSajta — Nova dimenzija!

Grafički dizajn

Grafički dizajn je umetnost i profesija koja spaja različite vizuelne elemente u jednu celinu, a sa ciljem prenošenja neke poruke određenoj publici…

Logotip

Za početak i najbitnija stvar da bi celokupan vizuelni izgled jedne kompanije bio dobar je dobar LOGOTIP

E-commerc

Danas je postalo ne zamislivo da ozbiljna trgovinska marka nema svoju e-prodavnicu.

Personal site

Najefikasniji alat razvijanja biznisa u današnje vreme smatra se internet prezentacija.

Web sajtovi

Najefikasniji alat razvijanja biznisa u današnje vreme smatra se internet prezentacija. Posedovanje sajta će Vam omogućiti da privučete maksimalan broj klijenata iz različitih krajeva zemlje i sveta. Osim toga kvalitetan sajt se smatra pokazateljem ozbiljnosti kompanije. Mi znamo koliko je bitno da sajt sadrži sve potrebne elemente, a to su privlačan dizajn i funkcionalnost. Pre nego što pristupimo pravljenju prezentacije, sastavljamo tehničke stavke i prikupljamo materijal koji će se naći na sajtu, obrađujemo ga, istražujemo posebnost Vaše delatnosti, konkurenciju i tek onda počinjemo sa dizajniranjem. Sve nam to pomaže da stvorimo zaista efikasan i kvalitetan sajt, a ne samo lepe slike na internetu. Uz izradu web prezentacije nudimo Vam hosting, registraciju domena, održavanje i ažuriranje sajta.

Dizajn identiteta firme

Grafički dizajn je umetnost i profesija koja spaja različite vizuelne elemente u jednu celinu, a sa ciljem prenošenja neke poruke određenoj publici… Uklapanje svih vizuelnih elemenata pojedinačno razrađenih i spojenih u jedno, a zatim odštampanih ili prezentovanih na drugi način je kompletan dizajn!

Za početak i najbitnija stvar da bi celokupan vizuelni izgled jedne kompanije bio dobar je dobar logotip, jer logotip prikazuje individualnost, jednostavan je za korišćenje u raznim vrstama medija, prepoznatljiv u svim situacijama, uverava, identifikuje, informiše i najvažnije garantuje kvalitet. Sve ovo bi trebalo da poseduje jedan logotip. Prvi utisak je često i jedini bitan. A ta čast uglavnom pripada Vašem logotipu. Kraće rečeno logo je lice kompanije.

Razrađivanje logotipa je Veoma ozbiljan posao, koji treba prepustiti profesionalcima. Dajte dizajneru malo slobode, dovoljno vremena i što više informacija. Biće Vam predložene najrazličitije varijante, od standardnih do blesavih i na kraju ćemo sigurno doći do pravog rešenja i Vi ćete biti zadovoljni.

E-prodavnica

Pod elektronskom trgovinom se podrazumeva komercijalna ponuda robe u zamenu za novac ili za drugu robu preko interneta. Ukoliko vašu robu plasirate preko interneta, vaši kupci ne moraju biti u vašem gradu. Danas je postalo ne zamislivo da ozbiljna trgovinska marka nema svoju e-prodavnicu i na taj način ne pruža svojim klijentima mogućnost da kupe određene proizvode preko svog telefona ili kompijutera.

E-prodavnice poseduju svoju bazu podataka, tako da lako možete kontrolisati koji proizvodi su najatraktivniji, koji najprodavaniji i na taj način možete poboljšati svoje poslovanje. Vaši kupci mogu da odaberu način dostave, način plaćanja i da ne potroše vreme u saobraćaju.

Advertajzing

Lansiranje odnosno marketing brenda ili proizvoda je veoma važna stavka u poslovanju. Danas ako te nema na internetu zanači da ne postojiš. Društvene mreže su glavni vid reklamiranja na internetu, kao i blogovi, portali, google AdWords. A onda su tu i radijske, televizijske i reklame u štampanim medijima. U svakom slučaju i dalje je najbolji vid reklame preporuka. Kada je dobar proizvod, nema zime. Takođe postoji još jeda zanimljiv vid reklamiranja preko interneta, a to je e-mail marketing. Danas je e-mail marketing ozbiljan instrument, koji se koristi za uvećanje prodaje i za poboljšanje lojalnosti potencijalnih klijenata ka vašem proizvodu, usluzi ili brendu.

Kontaktirajte nas već danas, jer već ste zakasnili!

Menu